flitsend divider

– BRUIDSREPORTAGES –

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! Nu kunnen jullie beginnen met het regelen van alle leuke dingen. Een mooie locatie, de kapper, de visagist, de jurk, de taart een leuke ambtenaar. En natuurlijk niet te vergeten een geschikte fotografe die met veel zorg en aandacht jullie liefdevolle huwelijk kan vast leggen. Gevonden!
Mijn bruidsreportages zijn spontaan, passievol en romantisch. Jullie mooiste dag is voor mij een grote uitdaging. Terwijl jullie genieten, beleven en feesten, ben ik voortdurend aan het zoeken naar momenten die jullie eigen verhaal vertellen. Het detail, de eerste ontmoeting, de kus, de make-up, het eten van de taart. De high five met de getuigen, de knuffel van je moeder en de traan van je oma. Details die je zelf misschien niet eens had opgemerkt. Flitsend Fotografie zorgt ervoor dat je altijd weer even terug kan gaan naar dat ene mooie moment om nooit te vergeten. Met de focus op gevoel en emotie creëren wij herinneringen van nu voor later.

Jullie mooiste momenten van die dag, voor altijd bewaard om her te beleven

    • Persoonlijke aandacht
    • Oog voor detail
    • Foto’s professioneel bewerkt
    • Online preview
    • Digitale bestanden
Werkwijze

De voorbereidingen naar jullie huwelijk vergen een hoop zorg en precisie. Zo ook jullie keuze in jullie bruidsreportage. Tijdens een uitvoerig kennismakingsgesprek bespreken wij jullie wensen en denk ik graag mee!

Op jullie trouwdag leg ik op een ontspannen en professionele wijze alle momenten vast. Door mijn ervaring weet ik waar en welk moment ik jullie het mooiste op de foto kan zetten. Met enthousiasme en oog voor detail zorg ik dat jullie de reportage krijgen die jullie voor ogen hebben. Voor een verbluffend eindresultaat werk ik uitsluitend met professionele apparatuur.

Na afloop van jullie trouwdag gaan wij de foto’s uitzoeken en maken we een selectie. Iedere foto wordt individueel nabewerkt en gecorrigeerd op o.a. kleur, contrast en helderheid.

Kiezen jullie voor een album? Dan gaan wij met de geselecteerde foto’s een album opmaken. Een trouwalbum is niet zomaar een album, het is de tastbare herinnering die de reportage en jullie goed georganiseerde trouwdag compleet maakt.

Trouwalbums

Wat is er nu mooier dan een tastbare herinnering van jullie trouwdag. Nadat ik jullie bijzondere dag heb mogen vastleggen kan wij voor jullie een prachtig eindproduct leveren, in de vorm van een luxe trouwalbum. Het trouwalbum is speciaal op jullie wensen aangepast en custom-made. Een echte eyecatcher dus! Bij ons eerste kennismakingsgesprek kunnen jullie een aantal albums inzien om zo een indruk te krijgen van mijn werk. Jullie bepalen zelf hoeveel pagina’s het album zal krijgen. Zelf kiezen staat centraal om tot het perfecte album te komen. Ik werk alleen met de beste leveranciers om zo de kwaliteit van jullie trouwalbum te kunnen garanderen.

Tarieven

Elke reportage is inclusief:

Fotografie op jullie trouwdag:
Op de trouwdag ben ik professioneel aanwezig en met een scherp oog voor detail fotografeer ik met veel enthousiasme jullie bruiloft.

Professionele editting:
Iedere foto wordt individueel nabewerkt en gecorrigeerd op o.a. kleur, contrast en helderheid.

Online sneakpreview:
Na 2 weken ontvang je een inlogcode waarmee je op een afgeschermde website jullie trouwfoto’s kan bekijken en welke je kan delen met familie en vrienden.

Reiskosten:
Reiskosten en reistijd tot 50 km binnen Nederland. Overige km is €0,35 per km

Vraag de brochure aan via: info@flitsendfotografie.nl