flitsend divider

– LOVESHOOT –

Een leuke manier om jullie verloving of jullie liefde te vieren is met een loveshoot vol interactie, leuke momenten en emotie. Jullie moeten genieten, genieten van elkaar. En terwijl jullie lekker op elkaar gefocust zijn ben ik aan het zoeken naar de mooiste beelden. In de studio, op het strand, in het bos, in een oude schuur.. Jullie zorgen voor de liefde en ik voor de foto’s.
Willen jullie voorafgaand aan jullie trouwdag een aantal mooie foto’s hebben, de loveshoot biedt een mooie kans om elkaar te leren kennen en zo weet je precies hoe ik te werk ga en wat je kan verwachten op jullie trouwdag. Maar de foto’s kunnen jullie ook gebruiken voor jullie bruiloft, denk hierbij aan de aankleding van je locatie, jullie persoonlijke trouwkaarten met eigen foto’s erop of een prachtig gastenboek met de foto’s van jullie loveshoot erin.

Jullie mooiste momenten van die dag, voor altijd bewaard om her te beleven

  • Op locatie / of in de studio
  • Spontaan & romantisch
  • Persoonlijke aandacht
  • Oog voor detail
  • Foto’s professioneel bewerkt
  • Digitale bestanden
loveshoot
Werkwijze

Net als bij de bruidsreportages, vind ik het bij loveshoots heel erg belangrijk dat jullie je echt op je gemak voelen zodat ik foto’s kan maken waar jullie op staan zoals jullie echt zijn. Spontaan, passievol en romantisch, dat heeft mijn voorkeur. Tijdens de loveshoot gaan we verschillende dingen proberen, en wisselen we veel af zodat we veel verschillende foto’s kunnen maken met veel emotie. Natuurlijk kunnen jullie aangeven wat jullie wensen zijn.

Vaak krijgen wij de vraag om advies te geven over hun kleding keuze. Het belangrijkste is natuurlijk kies kleding waarin jij je lekker voelt. waarin je jezelf mooi vind, zodat je dit ook terug kan zien op de foto’s. Wij zullen aanraden om jullie kleding enigszins op elkaar aan te passen en op de omgeving waar jullie de loveshoot zullen gaan houden. Probeer de drukke prints, ruiten of strepen, grote teksten te vermijden. Deze vragen op de foto erg veel aandacht.

Na afloop van de loveshoot gaan wij de foto’s uitzoeken en maken we een selectie. Iedere foto wordt individueel nabewerkt en gecorrigeerd op o.a. kleur, contrast en helderheid.

Tarieven

Het tarief voor een loveshoot is € 225,-, inclusief 15 digitale fotobestanden in hoge resolutie. Ontvang de foto’s en bekijk ze wanneer je maar wilt!

We zullen daarbij ongeveer 1,5 uur op een of meerdere locaties foto’s maken, zodat we samen veel verschillende dingen kunnen proberen! Dat kan overdag, maar ook bijvoorbeeld zonnige zomeravonden zijn heel geschikt… Na de fotoshoot zal ik de foto’s professioneel nabewerken en corrigeren op o.a. kleur, contrast en helderheid. Jullie mogen uit een overzicht 15 foto’s uitkiezen. De door jullie gekozen selectie ontvangen jullie in hoge resolutie via een gepersonaliseerde download link.

Het bedrag is exclusief reiskosten per kilometer € 0,35

Extra fotobestanden
De eerste foto extra – € 12,50
De tweede foto extra – € 6,-
De rest extra per foto – € 3,-

Vraag de brochure aan via: info@flitsendfotografie.nl

Voorwaarden

Voorwaarden van Flitsend Fotografie

Een loveshoot op locatie is exclusief reiskosten per kilometer € 0,35
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW

De foto’s worden verzonden via een persoonlijke link
De foto’s mogen niet bewerkt worden, anders dan door Flitsend Fotografie