flitsend divider

– LIEVE WOORDEN –

review fotoshoot

Wat hebben we ondanks de kou toch een topdag gehad!! Vanaf het moment dat we begonnen met plannen van de trouwdag wisten we eigenlijk al dat jij onze foto’s moest gaan maken, dit komt natuurlijk omdat we al bekend waren met jouw werk!

 

Alles wat met jouw taak te maken had was vanaf de voorbereiding tot aan de uitvoering en de afwikkeling tot in de puntjes geregeld. Ook als je even geen foto hoefde te maken was je niet te beroerd om je handen uit de mouwen te steken en een handje te helpen!

 

Niets is je te gek, een veranderingetje hier, nog even snel een fotootje daar, en zelfs de vraag of je ‘s avonds nog iets langer kon blijven was geen probleem.

 

Het mooie boek als eindresultaat, iedereen die het ziet is er vol lof over omdat het er super uit ziet!! En dat vinden wij ook, we hebben een prachtige herinnering aan een schitterende dag! Dank je wel hiervoor!!

 

David en Gerrie

Marina is echt een topfotografe! Haar manier van fotograferen is uniek. Ze maakt zichzelf ‘onzichtbaar’. Haar creativiteit en ervaring maakt de sfeer spontaan, intiem en ontspannen. Het resultaat: een super mooie reportage van ons huwelijk, waar we heel trots op zijn.

Frank & Iris

Wij vonden je echt een topper! Je oog voor details en je spontane houding maakte dat onze bruiloft mede dankzij jou een geweldige dag was. Bedankt voor de mooie foto’s en het prachtige album!

Rick & Kelly

Heel erg bedankt voor het vastleggen van alle mooie en bijzondere momenten op onze trouwdag! We voelden ons erg op ons gemak en hebben ontzettend met je gelachen deze dag. Voor het album niets dan lof, het is echt heel mooi geworden. Iedereen die ernaar kijkt beleeft de dag opnieuw of is er zo toch een beetje bij geweest.

Peter-Jan & Mariska