– NATHAN & LAURA¬†–

Wij mochten een schitterend huwelijk verzorgen van Nathan & Laura. Een dag vol met vrienden en familie. Laura werd thuis voorbereid op de mooie dag. Ze droeg een prachtige jurk met veel mooie details van kant. Nadat Nathan Laura thuis had opgehaald, vertrok al het gezelschap richting het gemeentehuis in Breukelen, om daar het JA woord tegen elkaar te zeggen. Een prachtige huwelijkslocatie aan de Vecht.

 

Na de ceremonie was het tijd om naar de fotolocatie te vertrekken. Een fotomoment voor het bruidspaar waar ze even kunnen genieten van elkaar. Toen het bruidspaar terug kwam was het tijd voor de felicitaties. Het weer werkte perfect mee, heerlijk buiten op het terras vond de borrel en het aansnijden van de bruidstaart plaats. Even gezellig ongedwongen bijpraten met familieleden en vrienden.

 

De dag vordert en dan is het tijd voor de kerkceremonie die plaatst vindt in Nieuwegein. Na de dienst is het dan toch tijd om aan tafel te gaan. Iedereen vertrok naar Hoeve Sparredam in Hoevelaken voor het avondprogramma. Met een zon die langzamerhand onder ging, werd het buffet geopend. Vanaf buiten verplaatste de gasten zich langzaam richting de feestruimte waar het feest kon beginnen. Het feest werd geopend met een openingsdans, de sfeer zat er direct goed in.

Wij wensen het bruidspaar alle liefde en geluk samen, blijf deze dag lang koesteren.

Liefs Marina