flitsend divider

– NEWBORN –

Jouw wondertje. De kleine teentjes, vingertjes… Om verliefd op te worden! De tijd dat je baby zo klein is duurt niet lang. Geen mooier moment om je kleintje te fotograferen dan in de eerste 8 tot 12 dagen na de geboorte. Je baby slaapt dan nog erg vast en ligt dan nog heerlijk in ‘opgekrulde’ positie. De fotoshoot vindt plaats in de studio of in je eigen vertrouwde omgeving

Bewonder

Bekijk ook mogelijkheden voor:

Zwangerschap

Familieportret

 

Werkwijze

Jullie willen graag een newbornsessie. Neem dan zodra je bevallen bent binnen een dag of 2-3 contact op om een definitieve afspraak in te plannen. Deze afspraak zal de tweede week na de geboorte worden ingepland zodat jullie rustig kunnen wennen aan jullie wondertje. Wanneer jullie graag een foto willen voor op het geboorte kaartje, maken wij enkel de beelden die daar voor nodig zijn, en de rest van de sessie zal op een later moment worden ingepland.
Om de fotosessie goed te laten verlopen is een rustige plek waar het warm en zacht is nodig, zodat de baby makkelijk in slaap valt. Deze plek creëer ik in de studio of bij jullie thuis. Zodra de baby gevoed en moe is, wordt hij uitgekleed en in een doek gewikkeld. Daarna is het wachten tot de baby in slaap valt. Niets geforceerd maar alles in het tempo en kunnen van jullie baby’tje. De dekens, doeken en stoffen zijn van zachte, natuurlijke, materialen en kleuren.

Tarieven

De newbornsessie levert een reeks foto’s op waaruit wij een selectie maken van de beste foto’s. Hiervan maken wij een contactblad en zullen deze, na enkele dagen na de shoot, naar jullie toe mailen. Op deze manier kunnen jullie op je eigen gemak de foto’s uitzoeken. De kosten van een newborn sessie zijn 195 euro. Bij deze kosten zitten inbegrepen: voorbespreking, opnametijd, backup van de gemaakte beelden, beeldselectie, een overzicht met de selecteerde beelden, beeldcorrectie van kleur, contrast, belichting en uitsnede, 10 digitale high res bestanden.