flitsend divider

– FAMILIEPORTRET –

Je gezin is waarschijnlijk één van de belangrijkste onderdelen in je leven. Daarom is het fijn om dat op een unieke manier vast te laten leggen en zo een herinnering te creëren die elk jaar meer emotionele waarde krijgt. Samen zorgen we ervoor dat het spontane beelden worden waar het plezier vanaf spat! Zowel in de studio in Montfoort als op locatie is mogelijk.

We zorgen dat je op je gemak bent en de mooiste foto’s van jullie gezin/familie maken

Bekijk ook mogelijkheden voor:

Zwangerschap

Newborn

 

Werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Om mee te beginnen hebben we alvast 1 tip voor jullie: Kijk vast rond wat voor soort foto’s jezelf zou willen hebben, kom je voorbeelden tegen? Neem die mee zodat we samen kunnen uitkomen op een flitsend resultaat.

Wij snappen dat jullie niet zo vaak een fotoshoot hebben, we willen het voor jullie daarom ook zo makkelijk en relaxt mogelijk houden. Daarom beginnen we even met een kopje koffie of thee, zo kunnen we rustig kennismaken en door nemen wat precies de wensen zijn voor het perfecte eindresultaat. Afgestemd op uw gewenste opnamen reserveren we de studio over het algemeen een uur voor de fotosessie. Dit is natuurlijk afhankelijk van het aantal personen en de hoeveelheid opnamen die er worden gemaakt.

Nadat de foto’s zijn gemaakt, zullen wij een selectie maken van de foto’s. Dus de onscherpe beelden, ogen dicht foto’s etc zullen we er voor jullie tussenuit halen. Hiervan maken wij een contactblad en zullen deze, na enkele dagen na de shoot, naar jullie toe mailen. Op deze manier kunnen jullie op je eigen gemak de foto’s uitzoeken.

Wanneer jullie de selectie hebben doorgegeven, zullen wij elk geselecteerd beeld nalopen op kleur, contrast, belichting en uitsnede. En op een high-res formaat naar jullie toesturen.

Willen jullie een tastbaar product? Dat kan uiteraard ook. De diverse mogelijkheden laten we jullie graag zien in de studio.

Een paar mogelijkheden:
– Foto inlijsten
– Foto op canvas
– Foto op plexiglas
– Foto op aluminium

Kledingadvies

Kleding maakt je beeld natuurlijk wel helemaal af. Wij zullen je een paar tips geven waar je op kan letten voor de perfecte foto. Laten we beginnen met het belangrijkste, kies kleding waarin jij je lekker voelt, waar je goed in kan bewegen en je jezelf mooi in vindt. Hierdoor krijg je een fijn gevoel en dat zal je dan ook terug zien op de foto’s.

Voor een kleuren foto kunnen jullie het beste kiezen voor rustige kleding, in zachte kleuren. dus probeer de drukke prints, ruiten of strepen, grote teksten te vermijden. Deze vragen op de foto erg veel aandacht. Vooral met een grote groep kan het de aandacht van de gezichten erg afnemen. Bij een opname met meerdere personen is het slim om de kleding op elkaar af te stemmen. Probeer bijvoorbeeld de keuze te beperken tot drie verschillende kleuren die goed combineren zoals bijvoorbeeld zwart, wit en blauw. Of kies voor de zelfde kleur, maar dan donkere en lichte tinten. Ook bij het gebruiken van donkere kleding tegenover lichte kleding, ontstaat er bij een zwart/wit foto een diversiteit aan grijs tinten. Dit werkt levendig op de foto. Wat het ook vaak goed doet is spijkerstof. Dit komt door de verschillende gradaties die in de stof te zien zijn gecombineerd met wit.

Neem bij twijfel gerust meerdere sets kleding mee, zodat jullie hier altijd nog kunnen omkleden. Vergeet niet je outfit af te maken met verschillende accessoires, denk hierbij aan sieraden, horloges, riemen of schoenen. Deze kunnen een extra dimensie geven aan het beeld. Houd wel rekening bij elke locatie wat voor soort schoenen je aan doet. En voor de mannen: Kijk altijd even in je zakken of deze leeg zijn, zorg dat je mobiel/portemonnee uit de zakken is, deze zie je op het eind resultaat goed zitten in je broek.

Tarieven

De kosten van een studio sessie starten vanaf 225 euro voor 4 personen. Hiervoor reserveren wij de studio een uur. Bij deze kosten zitten inbegrepen: voorbespreking, opnametijd, backup van de gemaakte beelden, beeldselectie, een overzicht met de geselecteerde beelden, beeldcorrectie van kleur, contrast, belichting en uitsnede, 10 digitale high res bestanden. Per extra persoon betalen jullie 10 euro extra. muv grote groepen. Willen jullie een afspraak maken, of hebben jullie nog vragen? Mail dan even naar info@flitsendfotografie.nl