flitsend divider

– ZWANGERSCHAP –

Blosjes op de wangen, een stralende huid en een prachtige ronde buik. Als je zwanger bent ga je een nieuwe fase in je leven tegemoet. Een fase die slechts 9 maanden duurt en waarin je steeds bewuster wordt van je eigen lichaam en wat je meedraagt. Een prachtig moment om op een mooie, romantische, manier vast te leggen.

Koester deze tijd

Bekijk ook mogelijkheden voor:

Familieportret

Newborn

 

zwangerschapsfotoshoot
zwangerschapsfotoshoot
Werkwijze

Jullie willen graag een zwangerschapsreportage, deze vindt meestal plaats tussen de 30e en de 35e week van de zwangerschap. Dit kan in de studio in Montfoort, op locatie of natuurlijk thuis. Kijk vast rond wat voor soort foto’s jezelf zou willen hebben, kom je voorbeelden tegen? Neem die mee zodat we samen kunnen uitkomen op het gewenste resultaat. Jullie ontvangen binnen enkele dagen een contactblad met de definitieve selectie van jullie bestanden. Deze bestanden zijn nog niet geretoucheerd/bewerkt. Uit deze bestanden mogen jullie het aantal foto’s uitkiezen zoals afgesproken, zodat deze bewerkt kunnen worden. De bewerkte beelden zullen dan naar jullie worden opgestuurd.

Kledingadvies

Qua kleding zouden wij adviseren om een mooie bh bijvoorbeeld wit, roze of zwart met een bijpassende slip te dragen. Eventueel een jurk zodat je contouren mooi uitkomen. Draag, voorafgaande aan de fotoshoot, geen strak zittende kleding (zoals sokken, beha, strakke broek, jeans, truitjes). Strak zittende kleding en sieraden kunnen strepen achterlaten op de huid die niet mooi zijn voor het beste eindresultaat. Als jullie al een cadeautje, zoals een knuffeltje, slofje of petje hebben voor de baby, dan is het leuk om deze bij de hand te hebben en te verwerken in enkele foto’s. Of denk bijvoorbeeld ook aan een foto met muisjes of een echo.

Combinatie met Newborn

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van een combinatie deal. Willen jullie meer info? Graag even mailen naar info@flitsendfotografie.nl

Tarieven

De zwangerschapsshoot levert een reeks foto’s op waaruit een selectie gemaakt wordt van de beste foto’s. Hiervan maken wij een contactblad en zullen deze, na enkele dagen na de shoot, naar jullie toe mailen. Op deze manier kunnen jullie op je eigen gemak de foto’s uitzoeken. De kosten van een zwangerschapssessie zijn 195 euro. Hiervoor reserveer ik de studio 1 uur. Bij deze kosten zitten inbegrepen: voorbespreking, opnametijd, backup van de gemaakte beelden, beeldselectie, een overzicht met de selecteerde beelden, beeldcorrectie van kleur, contrast, belichting en uitsnede, 10 digitale high res bestanden. Wil je van je pasgeboren kindje ook een newbornfotosessie, informeer dan naar de combinatiedeal van 250 euro voor 2 fotoshoots.