flitsend divider

– FLITSEND FOTOGRAFIE –

‘ Creatief, spontaan en vol passie voor het vastleggen van bijzondere gebeurtenissen. Enthousiast en professioneel; dat ben ik, Marina Kemp.’ 

Flitsend Fotografie vindt het vooral heel erg belangrijk dat het klikt tussen jou en de fotograaf en dat jij je op je gemak voelt. Daarom proberen wij zoveel mogelijk met je mee te denken en dragen wij zelf ideeën aan om de foto’s helemaal naar jouw wens te maken. Met humor en gezelligheid creëren wij een ontspannen sfeer op locatie of in de studio. Zo zorgen we samen voor mooie, spontane foto’s. Door jarenlange ervaring en de beschikking over de juiste apparatuur zijn de foto’s van Flitsend Fotografie altijd uniek, met oog voor detail, van goede kwaliteit en de juiste nabewerking worden de foto’s vlot geleverd.

‘Flitsend Fotografie zorgt ervoor dat je weer terug gaat naar dat ene mooie moment om nooit te vergeten. Met de focus op gevoel en emotie creëren wij herinneringen.’

VAN NU, VOOR LATER.

– ONZE STUDIO –

Onze studio is gelegen in Montfoort aan de Vrouwenhuisstraat 26. Midden in het land regio Utrecht, een centrale ligging dus makkelijk te bereiken voor iedereen. Er is een mogelijkheid om gratis voor de deur te parkeren. De gehele studio is huiselijk en gezellig ingericht om iedereen zich goed op zijn gemak te stellen.

Je kan er met groepen komen maar we doen er ook reclamewerk, productfotografie en werk met visagisten. Er is een visagie tafel aanwezig. De studio is voorzien van een professionele witte studiowand. Hier kan natuurlijk ook nog mee gespeeld worden.